Rørsprængning

Renoform-systemet garanterer et minimum af opgravninger.

 

Munck Forsyningsledninger udskifter kloak-, vand-, og gasledninger med et minimum af opgravninger. Derved spares kostbar tid, og arbejdet kan gennemføres med minimale gener for trafik og beboere.

 

Alt efter behov kan eksisterende ledningsdimensioner gøres større eller mindre. Tilsluttede stik og bundløb i berørte brønde til hovedledningen bliver renoveret let og ubesværet i samme moment.

 

Renoform-systemet er blevet udviklet gennem de sidste 24 år, og vi har udskiftet flere hundrede kilometer ledning i denne periode. Systemet har for længst vundet indpas hos ledningsejere over hele landet, og vi fortsætter med at udvikle os på området.

 

Vi tilpasser os den enkelte opgave og søger altid den mest skånsomme og miljørigtige løsning.

 

Sliplining, rørsprængning med - og uden - jordfortrængning og injicering er nogle af de metoder vi anvender i arbejdet med renovering af ledningsnettet.

 

               

 

Renoform er et gennemprøvet system med og uden jordfortrængning. 

RENOFORM ® - system for miljørigtig ledningsrenovering

 

Yderligere information

  Hent brochure om Renoform

  Kontrolordning – optagelsesbevis rørsprængning kloak

  Kontrolordning – optagelsesbevis rørsprængning vand

 

Kontaktperson

Casper Nilsson

Projektleder

Mobil +45 51 67 76 39

-> Send email

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

1

MAJ

Munck skal bygge broer og veje i Ghana

Munck Civil Engineering a/s har indgået kontrakt med Ghana Highway Authority om det Danida-finansierede projekt ’Danida Bridges in Northern Ghana’.

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

->  Se alle nyheder