Munck Forsyningsledninger

Pløjning og kædegravning

Nedpløjning og kædegravning - hurtige og effektive metoder

 

Når rørledninger og kabler skal lægges i jorden i det åbne land og i rabatter langs veje, er det ikke nødvendigt at ødelægge overfladestrukturen og skæmme omgivelserne ved brug af traditionelle opgravningsmetoder. De kan nemlig med fordel ofte pløjes / kædegraves ned i jorden i de ønskede kabeldybder.

 

Munck Forsyningsledninger har mange års erfaring i at pløje og kædegrave forskellige typer kabler og ledninger i jorden. Vi har egne maskiner til rådighed, og bruger dem så snart terræn og jorbund tillader det.

 

Nedpløjningen / kædegravningen giver en hurtig, problemfri arbejdsproces og en økonomisk gevinst, der ikke kan opnås ved traditionelle grave metoder, og med vores rutine følger et godt og proffessionelt resultat.

 

Metoderne giver mulighed for, at dækbånd, dækplader og advarselsbånd over kabler og rørledninger kan lægges i én arbejdsgang. Ligesom det også er muligt at lægge flere kabler samtidig.

 

Fordele

Vi kan pløje flere rør ned ad gangen i en max. dybde på ca. 150 cm. Nedpløjning af kabler og rør er billigere og hurtigere end den traditionelle op-gravningsmetode.

 

Hent faktaark

  Pløjning og kædegravning

 

 

 

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

16

OKT

Munck indgår stor rammeaftale med Københavns Kommune

I dag skrev Munck Havne & Anlæg a/s under på en 4-årig rammeaftale for helhedsgenopretning af veje for Københavns Kommune.

6

OKT

Munck Gruppen vokser igen

Onsdag d. 4. oktober skrev adm. direktør i Munck Gruppen a/s, Hans Christian Munck, under på overtagelsen af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S. Dermed tæller koncernen godt 1600 medarbejdere.

->  Se alle nyheder