Pløjning og kædegravning

Nedpløjning og kædegravning - hurtige og effektive metoder

 

Når rørledninger og kabler skal lægges i jorden i det åbne land og i rabatter langs veje, er det ikke nødvendigt at ødelægge overfladestrukturen og skæmme omgivelserne ved brug af traditionelle opgravningsmetoder. De kan nemlig med fordel ofte pløjes / kædegraves ned i jorden i de ønskede kabeldybder.

 

Munck Forsyningsledninger har mange års erfaring i at pløje og kædegrave forskellige typer kabler og ledninger i jorden. Vi har egne maskiner til rådighed, og bruger dem så snart terræn og jorbund tillader det.

 

Nedpløjningen / kædegravningen giver en hurtig, problemfri arbejdsproces og en økonomisk gevinst, der ikke kan opnås ved traditionelle grave metoder, og med vores rutine følger et godt og proffessionelt resultat.

 

Metoderne giver mulighed for, at dækbånd, dækplader og advarselsbånd over kabler og rørledninger kan lægges i én arbejdsgang. Ligesom det også er muligt at lægge flere kabler samtidig.

 

Fordele

Vi kan pløje flere rør ned ad gangen i en max. dybde på ca. 150 cm. Nedpløjning af kabler og rør er billigere og hurtigere end den traditionelle op-gravningsmetode.

 

Hent faktaark

  Pløjning og kædegravning

 

 

 

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

1

MAJ

Munck skal bygge broer og veje i Ghana

Munck Civil Engineering a/s har indgået kontrakt med Ghana Highway Authority om det Danida-finansierede projekt ’Danida Bridges in Northern Ghana’.

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

->  Se alle nyheder