Munck Forsyningsledninger

Silkeborg Forsyning A/S - Distributionsnet Funder Bakke

Silkeborg Forsyning A/S - Distributionsnet Funder Bakke

Med Silkeborg Forsyning A/S som bygherre har Munck Forsyningsledninger a/s varetaget opgaven som hovedentreprenør i forbindelse med gaskonvertering af Funder Bakke, og de næromlæggende områder.

Det 5 km lange distributionsanlæg er udført i Twinrør dimensioner op til Ø139,7+139,7/450. Til distributionsanlægget er der udført 3,75km stikledninger, det svarer til 137 forbrugere, der gav en tilslutnings procent på 70 %.

Funder Bakke er et meget kuperet areal, det har derfor været nødvendigt at udføre mange styrede underboringer. Der er under projektet blevet boret over 700m fjernvarmeledninger hvoraf den længste er på 95m.

Munck Forsyningsledninger a/s har derudover også bistået med gravearbejdet og klargørelse til anlæggelse af pumpe station på strækningen.

Hent pdf

Kategori: Fjernvarmeledninger

Periode: 04.2014 - 11.2014

Entrepriseform: Hovedentreprise

Entreprisesum: Kr. 15.000.000,-

Afdeling: Region Jylland

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

2

OKT

Munck-elever dimitterer med udmærkelse

Fire elever fra Munck Forsyningsledninger bestod torsdag d. 27/9 deres uddannelse som anlægsstruktører fra AMU Fyn - tre af eleverne med en særlig udmærkelse for deres indsats.

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

->  Se alle nyheder