Munck Forsyningsledninger

Etablering af Rejsekort systemet i Danmark

Etablering af Rejsekort systemet i Danmark

Rejsekort er ét fælles billetsystem til brug i den kollektive trafik i hele Danmark. Rejsekort systemet blev installeret på alle ca. 450 stationer i Danmark.

Munck Forsyningsledninger a/s har udført grave-, støbe- og montagearbejder i forbindelse med installeringen af Rejsekort systemet på mere end 50 stationer fordelt på Fyn og i Jylland.

Entreprisen bestod blandt andet i at nedgrave rørsystemer og brønde til forsyning af billetautomater og piedestaler til ind- og udtjekning. Endvidere udførte vi støbearbejder til fundamenter og montagearbejder ved opsætning af de forskelligartede tekniske udstyr, samt retablering og tilpasning af de eksisterende belægninger.

Vores medarbejdere har de nødvendige lovpligtige uddannelser for at arbejde i nærheden af banelegemer.

 

Hent pdf

Kategori: Tele- og fiberkabler

Periode: 01.2010 - 12.2011

Entrepriseform: Fagentreprise

Entreprisesum: Kr. 9.500.000,-

Afdeling: Region Jylland og Region Fyn

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

2

OKT

Munck-elever dimitterer med udmærkelse

Fire elever fra Munck Forsyningsledninger bestod torsdag d. 27/9 deres uddannelse som anlægsstruktører fra AMU Fyn - tre af eleverne med en særlig udmærkelse for deres indsats.

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

->  Se alle nyheder