Munck Forsyningsledninger

Fornyelse og opgradering af Københavns Kommunes gadebelysningsanlæg

Udskiftning af master og armaturer

Citelum gruppen manifesterer sig i Frankrig og internationalt som den førende leverandør af by-belysning, som forvalter af transportsystemer og ikke mindst som leverandør af el-udstyr. Bæredygtig udvikling under hensyntagen til det økonomiske, kulturelle, miljømæssige og sociale er inkorporeret i de overordnede servicetilbud. Citelum er specialister i el-udstyr til byer og de kommunale myndigheder, som er ansvarlige for bybelysning og administration af transportsystemet. Citelum administrerer offentlig belysning, projektører, trefarvede lyssignaler men benytter sig også af nyt urbant el-udstyr som for eksempel el-opladerstationer til el-drevne køretøjer, videoovervågningssystemer infrarøde kameraer…

I 2015-16 udfører Munck Forsyningsledninger a/s, kabellægning af ca. 45 km tracé samt opstilling og montering af ca. 2.500 master og armaturer.

I aftaleperioden beskæftiges ca. 30 mand på opgaverne.

Hent pdf

Kategori: Elkabler

Periode: 01.2015 - 12.2016

Bygherre: CITELUM, Jernholmen 43, 2650 Hvidovre

Entrepriseform: Rammeaftale

Entreprisesum: Kr. 40.000.000,-

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

19

FEB

Munck Forsyningsledninger indgår nye rammeaftaler om fjernvarme i Århus

Munck Forsyningsledninger a/s kommer ikke til at mangle arbejde i Århus-området de kommende år. Her vil selskabet nemlig være beskæftiget på hele to rammeaftaler for AffaldVarme, Aarhus.

->  Se alle nyheder