Munck Forsyningsledninger

Fjernvarme Fyn A/S - Nyanlæg/Renoveringer

Det tidligere Odense Fjernvarme er et af landets ældste fjernvarmeselskaber, og det har ca. 2100 km. ledningsnet. 95% af Odense får leveret varme fra Fjernvarme Fyn A/S, dette inkluderer industrivirksomheder, forretninger, sportshaller, sygehuset, skoler og andre institutioner. Fjernvarme Fyn A/S leverer ligeledes varme til husstande og virksomheder i Otterup - Morud - Søndersø - Vissenbjerg - Nr. Broby og Brylle.

 

Vi har i mere end 35 år udført gravearbejde på udbygning og vedligeholdelse af anlægget, og Munck Forsyningsledninger a/s beskæftiger ca. 65 mand om året på denne opgave. Diameteren på rørene, der graves, er på 16 - 600 mm, og der graves ca. 66 km rende om året.

Hent pdf

Kategori: Fjernvarmeledninger

Periode: 03.2013 - 03.2018

Entrepriseform: Rammeaftale/Fagentreprise (årlig sum ekskl. moms)

Entreprisesum: Kr. 85.000.000,-

Afdeling: MF Fyn

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

19

FEB

Munck Forsyningsledninger indgår nye rammeaftaler om fjernvarme i Århus

Munck Forsyningsledninger a/s kommer ikke til at mangle arbejde i Århus-området de kommende år. Her vil selskabet nemlig være beskæftiget på hele to rammeaftaler for AffaldVarme, Aarhus.

->  Se alle nyheder