Munck Forsyningsledninger

Multibane til Mulernes Legatskole i Odense

Moderne og alsidigt idrætsanlæg til Mulernes Legatskole

Entreprisen omhandler etablering af et ærdeles fleksibelt og nyskabende idrætsanlæg, som rummer mulighed for at sandsport, parkour, basketball, volleyball, fodbold, håndbold, hockey, tennis, rulleskøjteløb, musik via bluetooth og meget mere.

Mulernes Legatskole er bygherre, men både Odense Kommunes Forstadspulje og Lokale- & Anlægsfonden har bidraget til anlægget. Derfor vil det, udover at give et løft til idrætsundervisningen og forskønne området, også være tilgængeligt for medlemmer af Boldklubben B 1909, områdets beboere, nærliggende folkeskoler og alle andre interesserede efter klokken 16 i hverdagene, samt i weekender og ferier.

Entreprisen blev udført af det daværende Entreprnørfirmaet Ollerup A/S, som nu er opkøbt og blevet en del af Munck Forsyningsledninger a/s.

Indsatser 

Anlæg af 2000 m2 multibane og dertilhørende aktiviteter ved følgende arbejder:

  • Rydning
  • Terrænregulering
  • Betonarbejde
  • Inventar
  • Beplantning
  • Befæstigelser
Hent pdf

Kategori: Byrum og inventar

Periode: 10.2014 - 03.2015

Entrepriseform: Hovedentreprise

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

2

OKT

Munck-elever dimitterer med udmærkelse

Fire elever fra Munck Forsyningsledninger bestod torsdag d. 27/9 deres uddannelse som anlægsstruktører fra AMU Fyn - tre af eleverne med en særlig udmærkelse for deres indsats.

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

->  Se alle nyheder