Munck Forsyningsledninger

TREFOR - Grønlandsvej og Løget i Vejle

TREFOR - Renovering af transmissionsledning på Grønlandsvej

I februar 2014 startede Munck Forsyningsledninger a/s på renoveringen af TREFOR´s Ø273 transmissionsledning på den stærkt befærdede Grønlandsvej i Vejle.

 

Opgaven blev udført med en stor del weekend og natarbejde, for at genere den daglige trafik i området mindst muligt. Rørflytninger blev tit udført før kl.06.00, inden morgentrafikken.

 

Projektet omfatter ca. 1900 meter Ø273/500 enkeltrør i og ca. 300 meter stikledninger og tilslutninger til eksisterende nyere net.

 

Sjakket der var beskæftiget på Grønlandsvej, lavede sideløbende, renoveringen af FV-nettet i boligområdet Løget Høj. Løget Høj projektet havde en kontraktsum på ca. 3,0 mill.

 

Der var beskæftiget 12 mand på opgaven.

Hent pdf

Kategori: Fjernvarmeledninger

Periode: 02.2014 - 08.2014

Entrepriseform: Rammeaftale

Entreprisesum: Kr. 4.500.000,-

Afdeling: Region Jylland

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

19

FEB

Munck Forsyningsledninger indgår nye rammeaftaler om fjernvarme i Århus

Munck Forsyningsledninger a/s kommer ikke til at mangle arbejde i Århus-området de kommende år. Her vil selskabet nemlig være beskæftiget på hele to rammeaftaler for AffaldVarme, Aarhus.

->  Se alle nyheder