Munck Forsyningsledninger

Silkeborg Forsyning A/S - Ringledning Vest

Transmissionsledning fra kraftvarmeværket i Kejlstrup til Funder og Funder Kirkeby

Munck Forsyningsledninger a/s udførte i 2015 og 2016 en cirka 9,6 km. lang transmissionsledning for Silkeborg Forsyning A/S.

Transmissionsledningen går fra kraftvarmeværket  i Kejlstrup til Funder og Funder Kirkeby, og den krydser undervejs Silkeborg Motorvejen.

Arbejdet omfattede etablering af transmissionsledninger i størrelsen Ø406/560 til Ø273/450, og krævede en fremdrift på cirka 120 meter pr. dag.

En del af opgaven blev udført som styret underboring, hvilket blev udført af Munck Forsyningsledningers egen No-Dig specialafdeling.

Udover jord-, belægnings- og smedearbejde omfattede opgaven bl.a. også kontakt og koordinering med forbrugere, borgere og myndigheder.

Hent pdf

Kategori: Fjernvarmeledninger

Periode: 08.2015 - 12.2016

Bygherre: Silkeborg Forsyning A/S, Tietgenvej 3, 8600 Silkeborg, Kp.: Kim Almskou

Entrepriseform: Hovedentreprise

Entreprisesum: Kr. 26.500.000,-

Afdeling: Region Jylland

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

25

SEP

Anlægsstruktørelever færdigudlært med manér

Både stemningen og karakteren var i top, da anlægsstruktøreleverne Jonas Jensen fra Munck Havne & Anlæg og Kristian Sohnesen fra Munck Forsyningsledninger afsluttede deres uddannelse i denne uge.

11

SEP

Munck Forsyningsledninger tildeles rammeaftale på fjernvarmearbejde i Aarhus

Aftalen omhandler jord- og smedearbejde i forbindelse renoveringsopgaver, hovedledningsforlængelser og opdimensioneringer på fjernvarmenettet i Aarhus.

->  Se alle nyheder