Munck Forsyningsledninger

Energi Fyn A/S - Styret underboring under banen i Odense

Underboring ved Kottesgade ved Banedanmark areal.

I forbindelse med et stort 60 kV projekt for Energi Fyn, fra Toldbodgade på havnen til Klingenberg i Odense C, udførte Munck Forsyningsledninger styrede underboringer på i alt 2,4 km. Heraf blev 160 meter boret under de 12 spor ved Odense Banegård.

 

I boringen blev der trukket et Ø280 PN16 SDR 11 rør, som Munck Forsyningsledninger leverede og svejste. Derudover blev der trukket et Ø50 mm rør med i boregangen, således at det efterfølgende var muligt at efterinjicere overcut.

 

Der var under selve borearbejdet udfordringer med sten og gamle fundamenter samt signalforstyrrelser, men boringen lykkedes, og der blev således efterfølgende trukket nye 60 kV kabler i forringsrør. Efterfølgende blev der foretaget krabbemålinger, der viste, at der ikke var nogen målbare sætninger.

 

Hent pdf

Kategori: Styret boring

Periode: 07.2014 - 07.2014

Bygherre: Energi Fyn A/S, Sanderumvej 16, 5250 Odense SV

Entrepriseform: Fagentreprise

Entreprisesum: Kr. 3.200.000,-

Afdeling: Region Fyn

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

24

MAR

Sclerose-ramt medarbejder fastholdt i job med specialudstyret firmabil

Da maskinfører Kenneth Hammerich i sommeren 2020 fik konstateret sklerose, gik hans hjemkommune Assens og arbejdsplads Munck Forsyningsledninger sammen om at udstyre hans firmabil med kran, automatgear og fastmonteret tank, så han kunne fortsætte i sit job

1

FEB

Er du vores nye kollega ?

Vil du være med til at udvikle fremtidens infrastruktur - både nationalt og internationalt?

->  Se alle nyheder