Munck Forsyningsledninger

Bogense Søbad

Søbad med plads til alle

I projektet Bogense Søbad er der lagt vægt på, at der skal være lige adgang for alle til områdets faciliteter, herunder både sommergæster, vinterbadere, voksne og børn. I indretningen af området er der derfor tænkt ekstraordinært på at handicappede, herunder kørestolsbrugere og gangbesværede.

 

Sydvest i havnebassinet overfor strandbugten er der etableret et kajakanlæg, hvor besøgende i kajak kan lægge til og fra bro. Øst mod Æbelø er der etableret et 150m2 stort betonanlæg ude i havet med handicaprampe ned til havet. Betonanlægget fungerer som opholdssted.

 

Entreprisen blev udført af daværende Entreprenørfirmaet Ollerup A/S, som nu er opkøbt og blevet en del af Munck Forsyningsledninger a/s.

 

Indsats:

 

- Opbrydningsarbejder
- Belægningsarbejder
- Inventar, udstyr
- Beplantning/Gartner
- Elarbejder
- Afvanding

Hent pdf

Kategori: Byrum og inventar

Periode: 08.2015 - 05.2016

Entrepriseform: Hovedentreprise

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

18

JAN

Munck Forsyningsledninger vinder fjernvarmekontrakt i Sønderborg

Munck Forsyningsledninger a/s og Sønderborg Varme a/s har netop indgået flerårig aftale om udførelse af fjernvarmearbejder i Sønderborgområdet.

12

JAN

Munck Forsyningsledninger skal udføre Baltic Pipe-gasledning tværs over Fyn

Kort før jul indgik Munck Forsyningsledninger a/s, i Joint Venture med tyske Vorwerk og belgiske Denys, kontrakt med Energinet om udførelsen af den fynske strækning af Baltic Pipe gasledningen.

->  Se alle nyheder