Munck Forsyningsledninger

TREFOR Vand A/S - Transportledning fra Lysholt Vandværk

TREFOR Vand A/S - Etablering af transportledning fra Lysholt Vandværk til Hældagervej.

For TREFOR Vand A/S havde Munck Forsyningsledninger a/s fået til opgave at anlægge en 315 mm vandledning fra Lysholt Vandværk under Horsensvej over til Hældagervej og videre ned til slutningen af denne lange bakke.

Strækningen er på cirka 2600 meter, og projektet blev udfordret af specielle jordbundsforhold, hvilket stillede store krav til ekspertisen hos mandskabet fra Muncks styrede underboring.

Foruden gravning og underboring af den nye Ø315 transportledning, bestod arbejdet også i sætning af ventiler.

De trafikale forhold i området, der er præget af mange trafikchikaner, samt området omkring Hældagerskolen, stillede ligeledes store krav til skilteplaner og løbende koordinering med Vejle Kommune for at sikre minimal indvirkning på den daglige trafik, der blandt andet bestod af busser og mange biler med forældre, der skulle afsætte børn ved skolen.

Hent pdf

Kategori: Vandledninger

Periode: 10.2014 - 03.2015

Bygherre: TREFOR Vand A/S, Kokbjerg 30, 6000 Kolding, Kontaktperson: Lars Skjerning

Entrepriseform: Rammeaftale

Entreprisesum: Kr. 4.000.000,-

Afdeling: Region Jylland

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

14

AUG

Munck indgår lufthavnskontrakter i Grønland

Munck Gruppen skal over de næste 4 år udføre lufthavnsbyggeri i henholdsvis Nuuk og Ilulissat. Dette er en realitet, efter der tirsdag d. 13. august 2019 blev skrevet kontrakt på Munck Gruppens, samlet set, hidtil største projekt til dato.

3

MAJ

En positiv overraskelse i hverdagen

Torsdag d. 2. maj fik vores folk i Munck Forsyningsledninger og Munck Asfalt en positiv overraskelse, da en pendler lagde vejen forbi vores kloaksepareringsprojekt i Skive med et yderst positivt brev og en lækker hjemmebagt kage.

->  Se alle nyheder