Gas

DSCN1846a.JPG
HOFOR Bygas_2.jpg
munck-gasledninger.jpg

 

Olie- og naturgasledninger på land

 

Olie og naturgasledninger er af stor betydning for den danske infrastruktur, og naturgas dækker ca. en fjerdedel af verdens energiforbrug og findes overalt på kloden. Naturgas er lettere end luft, usynligt, lugtfrit, giftfrit og kommer fra oliefelter i den danske del af Nordsøen.

 

Munck Forsyningsledningers erfaring med at anlægge naturgasledninger rækker langt tilbage. Selv om Munck Forsyningsledninger ikke eksisterede i de år, hvor naturgasaktiviteterne var på højeste niveau, har en del af firmaets fusionerede medarbejdere været med fra starten, da Danmark skulle forsynes med naturgas.

 

Vi udfører store som små naturgasentrepriser for de regionale naturgasselskaber. Opgaverne omfatter såvel distributionsledninger i PE inkl. stikledninger med husindføringer som store stålledningsprojekter med ventil- og regulatorstationer.

 

 

Hent faktaark

  Gasledninger

Referencer fra Munck Forsyningsledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

19

FEB

Munck Forsyningsledninger indgår nye rammeaftaler om fjernvarme i Århus

Munck Forsyningsledninger a/s kommer ikke til at mangle arbejde i Århus-området de kommende år. Her vil selskabet nemlig være beskæftiget på hele to rammeaftaler for AffaldVarme, Aarhus.

->  Se alle nyheder