Gas

DSCN1846a.JPG
HOFOR Bygas_2.jpg
munck-gasledninger.jpg

 

Olie- og naturgasledninger på land

 

Olie og naturgasledninger er af stor betydning for den danske infrastruktur, og naturgas dækker ca. en fjerdedel af verdens energiforbrug og findes overalt på kloden. Naturgas er lettere end luft, usynligt, lugtfrit, giftfrit og kommer fra oliefelter i den danske del af Nordsøen.

 

Munck Forsyningsledningers erfaring med at anlægge naturgasledninger rækker langt tilbage. Selv om Munck Forsyningsledninger ikke eksisterede i de år, hvor naturgasaktiviteterne var på højeste niveau, har en del af firmaets fusionerede medarbejdere været med fra starten, da Danmark skulle forsynes med naturgas.

 

Vi udfører store som små naturgasentrepriser for de regionale naturgasselskaber. Opgaverne omfatter såvel distributionsledninger i PE inkl. stikledninger med husindføringer som store stålledningsprojekter med ventil- og regulatorstationer.

 

 

Hent faktaark

  Gasledninger

Referencer fra Munck Forsyningsledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

3

MAJ

En positiv overraskelse i hverdagen

Torsdag d. 2. maj fik vores folk i Munck Forsyningsledninger og Munck Asfalt en positiv overraskelse, da en pendler lagde vejen forbi vores kloaksepareringsprojekt i Skive med et yderst positivt brev og en lækker hjemmebagt kage.

10

APR

Endnu en danmarksmester i Munck Forsyningsledninger a/s

Lørdag den 6. april blev brolæggerelev Sebastian Oliver Lisbjerg fra Munck Forsyningsledninger a/s, sammen med sin makker Sebastian H. Larsen fra Brolæggeren ApS, kåret som Danmarks bedste brolægger ved DM i Skills 2019.

->  Se alle nyheder