LAR - lokal afledning af regnvand

Munck Forsyningsledninger har mange års erfaringer med etablering af løsninger med LAR – lokal afledning af regnvand.

 

Begrebet LAR har været kendt i Danmark siden starten af 1990’erne. Det dækker over et princip for håndtering af regnvand, hvor de traditionelle lukkede rørsystemer suppleres med, eller erstattes af, teknikker til Lokal Afledning af Regnvand.

 

LAR-teknikkerne baserer sig primært på forsinkelse og nedsivning, f.eks. ved etablering af faskiner eller permeable belægninger og tilpasning af veje med grønne arealer med regnbede. Etablering af LAR giver også mulighed for at rense vandet, ligesom løsningen rummer gode muligheder for at udnytte regnvandet på overfladen – en løsning som også indebærer nye perspektiver i byområders visuelle og rekreative miljø.

 

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for LAR, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

 

Referencer fra Munck Forsyningsledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

3

MAJ

En positiv overraskelse i hverdagen

Torsdag d. 2. maj fik vores folk i Munck Forsyningsledninger og Munck Asfalt en positiv overraskelse, da en pendler lagde vejen forbi vores kloaksepareringsprojekt i Skive med et yderst positivt brev og en lækker hjemmebagt kage.

10

APR

Endnu en danmarksmester i Munck Forsyningsledninger a/s

Lørdag den 6. april blev brolæggerelev Sebastian Oliver Lisbjerg fra Munck Forsyningsledninger a/s, sammen med sin makker Sebastian H. Larsen fra Brolæggeren ApS, kåret som Danmarks bedste brolægger ved DM i Skills 2019.

->  Se alle nyheder