Munck Forsyningsledninger

Styret boring

Styret underboring skåner miljøet.

  • Ingen opgravninger
  • Ingen trafikproblemer
  • Ingen ødelagte veje og kort anlægstid

Munck Forsyningsledninger tænker altid på miljøet i forbindelse med vores arbejde i jorden. Traditionelle opgravningsmetoder kan medføre store gener. Derfor vinder styret underboring og raketskydning mere og mere indpas såvel på langs som på tværs af veje, jernbaner, vandløb, åer o. lign.

 

 

Da teknologien på området samt rækkevidde og kraft på maskinerne med tiden har udviklet sig betydeligt, er det - især i byområder med dyr belægning og meget trafik - blevet en både billigere og hurtigere metode end den traditionelle opgravning.

 

Munck Forsyningsledningers eget udstyr er effektive entreprenørmaskiner med mange tons trækkraft og lang rækkevidde. Vi starter boring fra terræn, og udfører boringer med plastrør og stålrør i dimensioner på op til ø800 mm - og større dimensioner efter aftale.

 

Systemet har en rækkevidde på op til 600 m under normale forhold og er anvendelig i næsten alle forekommende danske jordarter.

 

Vi arbejder hurtigt, effektivt og borede/skød ca. 126.000 meter i 2015 - fordelt over hele landet.

 

Se video 

 

Yderligere information

  Hent brochure om Styret boring

  Kontrolordning – optagelsesbevis styret boring

Kontaktperson

Svend Blichfeld

Afdelingschef

Mobil +45 21 24 51 49

-> Send email

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

6

OKT

Fokus på lærlinge

I sidste uge blev den første anlægsstruktør i længere tid uddannet i Munck Forsyningsledninger. Flere anlægsstruktørelever er undervejs med uddannelsen i Munck, og vi forventer at lave aftale med endnu flere i fremtiden.

15

JUN

Nordisk kompetencepris til MUNCK

På Nordisk Vejforenings (NVF) kongres "Via Nordica 2016" i Trondheim har Munck netop vundet NVF’s Kompetencepris

->  Se alle nyheder