Kloak og klimasikring

1Østerbrogade i Fåborg 1.jpg
munck 13.jpg

 

Med det ændrede klima i dagens Danmark - i form af hyppigere og kraftigere regnmængder og skybrud – er der behov for nytænkning for løsning af de afløbstekniske udfordringer, vi står overfor.


Hos Munck Forsyningsledninger har vi stort fokus på at være blandt forsyningsselskabernes førstevalg for udførelse af kloak- og klimaprojekter. Vi udfører således anlæg og renovering af afløbsledninger i alle dimensioner, herunder separeringsprojekter, bassinledninger, forsinkelsesbassiner, bygværker og LAR-løsninger mv.


Vi tilbyder udførelse ved traditionelt gravearbejde såvel som ved anvendelse af No-dig metoder, i form af styret boring  og rørsprængning/bursting.  


Gennem vores autoriserede kloakmestres og erfarne rørlæggeres høje faglighed er vi i Munck specialister i større, komplicerede afløbsprojekter, hvor der indgår kombinationer af gravitationsledninger og tryksatte systemer, hvor såvel opgravning som brug af No-dig metoder er i spil.

 

Munck Forsyningsledninger er optaget i Byggeriets Kvalitetskontrolordning inden for:

Kontaktperson

Henrik Ankjær Gregersen

Afdelingschef (Fyn)

Mobil 2060 0542

-> Send email

Dan Ø. Kristensen

Projektchef (Jylland)

Mobil 29490441

-> Send email

Jan Woller

Projektchef (Sjælland)

Mobil 25433106

-> Send email

Referencer fra Munck Forsyningsledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

19

FEB

Munck Forsyningsledninger indgår nye rammeaftaler om fjernvarme i Århus

Munck Forsyningsledninger a/s kommer ikke til at mangle arbejde i Århus-området de kommende år. Her vil selskabet nemlig være beskæftiget på hele to rammeaftaler for AffaldVarme, Aarhus.

->  Se alle nyheder