Kloak og klimasikring

Med det ændrede klima i dagens Danmark - i form af hyppigere og kraftigere regnmængder og skybrud – er der behov for nytænkning for løsning af de afløbstekniske udfordringer, vi står overfor.


Hos Munck Forsyningsledninger har vi stor fokus på at være blandt forsyningsselskabernes førstevalg for udførelse af kloak- og klimaprojekter. Vi udfører således anlæg og renovering af afløbsledninger i alle dimensioner, herunder separeringsprojekter, bassinledninger, bygværker og LAR-løsninger mv.


Vi tilbyder udførelse ved traditionelt gravearbejde såvel som ved anvendelse af No-dig metoder, i form af styret boring, strømpeforing og rørsprængning/bursting.  


Gennem vore aut. kloakmestres høje faglighed og store erfaring er vi i Munck specialister i større, komplicerede afløbsprojekter, hvor der indgår kombinationer af gravitationsledninger og tryksatte systemer, hvor såvel opgravning som brug af No-dig metoder er i spil.

Kontaktperson

Peter Marxen

Projektingeniør

Mobil +45 40 44 96 57

-> Send email

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

19

FEB

Munck Forsyningsledninger indgår nye rammeaftaler om fjernvarme i Århus

Munck Forsyningsledninger a/s kommer ikke til at mangle arbejde i Århus-området de kommende år. Her vil selskabet nemlig være beskæftiget på hele to rammeaftaler for AffaldVarme, Aarhus.

->  Se alle nyheder