Munck Forsyningsledninger

TREFOR Entreprise A/S - Transmissionsledning Bjert

TREFOR Entreprise A/S - Transmissionsledning Bjert

Som et led i udfasningen af de fossile brændstoffer udbygger fjernvarmeværkerne i disse år deres fjernvarmenet i de eksisterende gas-forsyningsområder.

TREFOR Varme A/S gør en stor indsats på dette område, og det seneste område, hvor der er konverteret fra gas til fjernvarme er Bjert og Agtrup lidt uden for Kolding.

Til at forsyne dette område er der anlagt en transmissionsledning i dimensionen Ø 219 Twin rør.

Munck Forsyningsledninger a/s har haft jordentreprisen på den 2,7 kilometer lange strækning, og arbejdet er sket som en del af den rammeaftale, som Munck Forsyningsledninger a/s har med TREFOR Entreprise A/S.

Transmissionsledningen er anlagt i en cykelsti, som blev fræset og genetableret i en bredde af 2,4 meter i hele tracéet, og arbejdet foregik i minustemperaturer i februar og marts måned.

 

 

Hent pdf

Kategori: Fjernvarmeledninger

Periode: 02.2013 - 04.2013

Entrepriseform: Rammeaftale

Entreprisesum: Kr. 3.200.000,-

Afdeling: Region Jylland

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

2

OKT

Munck-elever dimitterer med udmærkelse

Fire elever fra Munck Forsyningsledninger bestod torsdag d. 27/9 deres uddannelse som anlægsstruktører fra AMU Fyn - tre af eleverne med en særlig udmærkelse for deres indsats.

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

->  Se alle nyheder