Munck Forsyningsledninger

TREFOR Entreprise A/S - Transmissionsledning Bjert

TREFOR Entreprise A/S - Transmissionsledning Bjert

Som et led i udfasningen af de fossile brændstoffer udbygger fjernvarmeværkerne i disse år deres fjernvarmenet i de eksisterende gas-forsyningsområder.

TREFOR Varme A/S gør en stor indsats på dette område, og det seneste område, hvor der er konverteret fra gas til fjernvarme er Bjert og Agtrup lidt uden for Kolding.

Til at forsyne dette område er der anlagt en transmissionsledning i dimensionen Ø 219 Twin rør.

Munck Forsyningsledninger a/s har haft jordentreprisen på den 2,7 kilometer lange strækning, og arbejdet er sket som en del af den rammeaftale, som Munck Forsyningsledninger a/s har med TREFOR Entreprise A/S.

Transmissionsledningen er anlagt i en cykelsti, som blev fræset og genetableret i en bredde af 2,4 meter i hele tracéet, og arbejdet foregik i minustemperaturer i februar og marts måned.

 

 

Hent pdf

Kategori: Fjernvarmeledninger

Periode: 02.2013 - 04.2013

Entrepriseform: Rammeaftale

Entreprisesum: Kr. 3.200.000,-

Afdeling: Region Jylland

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

19

FEB

Munck Forsyningsledninger indgår nye rammeaftaler om fjernvarme i Århus

Munck Forsyningsledninger a/s kommer ikke til at mangle arbejde i Århus-området de kommende år. Her vil selskabet nemlig være beskæftiget på hele to rammeaftaler for AffaldVarme, Aarhus.

->  Se alle nyheder