Munck Forsyningsledninger

Pløjning i Dyrehaven

Nedpløjning af trækrør med wirespil plov

Lyngby-Taarbæk Kommune har valgt selv at stå for etableringen af fiberforbindelser til en stor del af kommunens institutioner.

Lyngby-Taarbæk Kommune fik tilladelse af Skov- og Naturstyrelsen til at føre fiber gennem Dyrehaven fra Kgs. Lyngby til Taarbæk.

I samråd blev Lyngby-Taarbæk Kommune, Munck Forsyningsledninger a/s og skovrideren for Dyrehaven enige om at pløje det ned.

Nedpløjning af rør og kabler er mere skånsom overfor naturen end nedgravning, og det er væsentligt hurtigere at lave en nedpløjning af rør, samtidig med at der ikke er store arealer, som er synligt berørte af arbejdet.

Plov-sjakket var på 3 mand, 1 lastbil og 1 rendegraver, og det tog 2 dage at lave selve nedpløjningen, hvor der blev sat 5 brønde og pløjet 4,6 kilometer.

Publikum fik hurtigt adgang igen til de berørte arealer, og dyrene fik fred og ro i deres skov.

Hent pdf

Kategori: Tele- og fiberkabler

Periode: 05.2012 - 05.2012

Entrepriseform: Hovedentreprise

Entreprisesum: Kr. 475.000,-

Afdeling: Region Jylland

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

2

OKT

Munck-elever dimitterer med udmærkelse

Fire elever fra Munck Forsyningsledninger bestod torsdag d. 27/9 deres uddannelse som anlægsstruktører fra AMU Fyn - tre af eleverne med en særlig udmærkelse for deres indsats.

11

APR

Opkøb skaber attraktive elevpladser

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

->  Se alle nyheder