Gasledninger

Olie- og naturgasledninger på land

 

Olie og naturgasledninger er af stor betydning for den danske infrastruktur, og naturgas dækker ca. en fjerdedel af verdens energiforbrug og findes overalt på kloden.

 

Munck Forsyningsledningers erfaring med at anlægge naturgasledninger rækker langt tilbage i tiden. Selv om Munck Forsyningsledninger ikke eksisterede i de år, hvor naturgasaktiviteterne var på deres højeste niveau, har en del af firmaets fusionerede medarbejdere været med fra starten, da Danmark skulle forsynes med naturgas.

 

Vi har udført store som små naturgasentrepriser for de regionale naturgasselskaber. Opgaverne omfattede såvel distributionsledninger i PE inkl. stikledninger med husindføringer, som store stålledningsprojekter med ventil- og regulatorstationer.

 

En del entrepriser omfattede traceer med en længde på 25 - 45 km og rørdimensioner på 100 - 600 mm.

 

 

Vi har bl.a. udført ca. 500 lbm ø600 mm stikledning i 12,5 mm stål til Skærbækværkets nye gaskeddelblok. For at perspektivere dimensionerne på dette projekt kan det nævnes, at to smede brugte en hel dag til at svejse en enkelt rørsamling.

 

VVS-autorisationskrævende arbejder, udarbejdes af autoriserede samarbejdspartnere.

 

Naturgas er lettere end luft, usynlig, lugtfri, giftfri og kommer fra oliefelter i den danske del af Nordsøen.

 

Hent faktaark

  Gasledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

19

FEB

Munck Forsyningsledninger indgår nye rammeaftaler om fjernvarme i Århus

Munck Forsyningsledninger a/s kommer ikke til at mangle arbejde i Århus-området de kommende år. Her vil selskabet nemlig være beskæftiget på hele to rammeaftaler for AffaldVarme, Aarhus.

->  Se alle nyheder