Opkøb skaber attraktive elevpladser

11. april 2018  |  

Med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S tilbage i oktober har Munck Forsyningsledninger a/s oprustet på anlægskompetencerne. Dét giver både bedre og flere muligheder for elevforløb.

 

I Munck Forsyningsledninger prioriteres kvalitetsrige elevforløb med gensidigt udbytte for elev og virksomhed højt. På landsplan beskæftiger selskabet 18 elever, herunder primært anlægsstruktørelever.

 

Generelt i organisationen planlægges en opnormering af elevforløb i den kommende tid, og med opkøbet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S, som har spidskompetencer inden for anlæg, kan selskabet nu tilbyde elever en endnu bredere læringspalet:

 

”I vores nye anlægsafdeling kommer eleverne til at prøve kræfter med alt fra kloakering, brolægning og gartnerarbejde til anlæg af legepladser, vejbygning, byrum og inventar. Samtidig vil de fortsat komme til at arbejde med vand, varme, fiber og kabel samt cracking og styret underboring,” fortæller afdelingschef Henrik Ankjær Gregersen.

 

Fra elev til færdiguddannet og fastansat

Oliver Christiansen og Simon Højbjerg Christensen er netop blevet udlært som anlægsstruktører i Munck Forsyningsledningers anlægsafdeling i Odense. De to forhenværende elever startede deres uddannelsesforløb i Entreprenørfirmaet Ollerup A/S, men uddannelsesaftalerne overgik til Munck Forsyningsledninger i forbindelse med opkøbet. Nu er de begge blevet fastansat:

 

Vi er rigtig glade for, at Oliver og Simon har fuldført deres uddannelse og - ikke mindst - har valgt at fortsætte deres karriere her hos os”, fortæller afdelingschef Henrik Ankjær Gregersen. Han opfordrer samtidig andre med interesse for anlægsfaget til at søge elevplads i Munck Forsyningsledninger.

 

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at blive elev i Munck Forsyningsledninger, er du velkommen til at kontakte HR Koordinator Mia Hardorf på mail: MAH@munck.dk.

Se flere nyheder