Kloak og klimasikring

1Østerbrogade i Fåborg 1.jpg
munck 13.jpg

 

Med det ændrede klima i dagens Danmark - i form af hyppigere og kraftigere regnmængder og skybrud – er der behov for nytænkning for løsning af de afløbstekniske udfordringer, vi står overfor.


Hos Munck Forsyningsledninger har vi stort fokus på at være blandt forsyningsselskabernes førstevalg for udførelse af kloak- og klimaprojekter. Vi udfører således anlæg og renovering af afløbsledninger i alle dimensioner, herunder separeringsprojekter, bassinledninger, forsinkelsesbassiner, bygværker og LAR-løsninger mv.


Vi tilbyder udførelse ved traditionelt gravearbejde såvel som ved anvendelse af No-dig metoder, i form af styret boring  og rørsprængning/bursting.  


Gennem vores autoriserede kloakmestres og erfarne rørlæggeres høje faglighed er vi i Munck specialister i større, komplicerede afløbsprojekter, hvor der indgår kombinationer af gravitationsledninger og tryksatte systemer, hvor såvel opgravning som brug af No-dig metoder er i spil.

 

Munck Forsyningsledninger er optaget i Byggeriets Kvalitetskontrolordning inden for:

Kontaktperson

Henrik Ankjær Gregersen

Afdelingschef (Fyn)

Mobil 2060 0542

-> Send email

Hans Peter Amstrup

Projektchef (Jylland)

Mobil 2949 0441

-> Send email

Jan Woller

Projektchef (Sjælland)

Mobil 2543 3106

-> Send email

Referencer fra Munck Forsyningsledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

18

DEC

Munck Forsyningsledninger deltog i 'Praktisk No-Digger-Dag 2019'

Som et led i at udbrede kendskabet til No-Dig-løsninger, og derigennem forhåbentlig tiltrække nye kvalificerede kollegaer, har Munck Forsyningsledninger deltaget i dagsarrangement ’Praktisk No-Digger-Dag 2019’ på EUC i Køge.

->  Se alle nyheder