Gas

DSCN1846a.JPG
HOFOR Bygas_2.jpg
munck-gasledninger.jpg

 

Olie- og naturgasledninger på land

 

Olie og naturgasledninger er af stor betydning for den danske infrastruktur, og naturgas dækker ca. en fjerdedel af verdens energiforbrug og findes overalt på kloden. Naturgas er lettere end luft, usynligt, lugtfrit, giftfrit og kommer fra oliefelter i den danske del af Nordsøen.

 

Munck Forsyningsledningers erfaring med at anlægge naturgasledninger rækker langt tilbage. Selv om Munck Forsyningsledninger ikke eksisterede i de år, hvor naturgasaktiviteterne var på højeste niveau, har en del af firmaets fusionerede medarbejdere været med fra starten, da Danmark skulle forsynes med naturgas.

 

Vi udfører store som små naturgasentrepriser for de regionale naturgasselskaber. Opgaverne omfatter såvel distributionsledninger i PE inkl. stikledninger med husindføringer som store stålledningsprojekter med ventil- og regulatorstationer.

 

 

Hent faktaark

  Gasledninger

Referencer fra Munck Forsyningsledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

18

DEC

Munck Forsyningsledninger deltog i 'Praktisk No-Digger-Dag 2019'

Som et led i at udbrede kendskabet til No-Dig-løsninger, og derigennem forhåbentlig tiltrække nye kvalificerede kollegaer, har Munck Forsyningsledninger deltaget i dagsarrangement ’Praktisk No-Digger-Dag 2019’ på EUC i Køge.

->  Se alle nyheder