Styret boring

- vores spidskompetence inden for No-dig

munck 4.jpg
styret boring.JPG
styret boring 1.jpg
styret boring 2.jpg
styret boring 3.jpg
_DSC0673.jpg

 

Med styret underboring skånes det omkringliggende miljø:

  • Få opgravninger
  • Ingen trafikproblemer
  • Ingen ødelagte veje
  • Skånsom for miljøet
  • Kort anlægstid

Traditionelle opgravningsmetoder kan ofte medføre store gener for både infrastruktur og miljø. Derfor vinder styret underboring mere og mere indpas såvel på langs som på tværs af veje, jernbaner, åer og lignende.

Endvidere er det - i sær i byområder med dyr belægning og meget trafik – blevet en både billigere og hurtigere metode end traditionel opgravning.

 

Teknologien og maskinerne på området har udviklet sig betydeligt med tiden, og Munck Forsyningsledninger er således, med vores 8 boremaskiner, i stand til at dække en bred vifte af boreopgaver: fra den mindste grundopit maskine (se beskrivelse) til vores 30-ton maskine til boring af store ledningsdimensioner på op til ø800mm og en rækkevidde på helt op til 600 meter under normalt forekommende danske jordarter.

 

Grundopit - etablerer ledninger og kabler på trange pladsforhold

Dimensioner på maskinen er kun 1,3 x 1,3 meter og 40 cm i højden! hvilket betyder at den er særdeles velegnet til f.eks. etablering af krydsende hovedledninger og stikledninger under meget trange pladsforhold. Maskinen sænkes ned i startgrubbe og borer således direkte fra kant af hul, herved undgås traditionel pladskrævende nedboring. Ved f.eks brug af klikrør kan der etableres større dimensioner selvom der ikke er plads til en pladskrævende indføringsgrubbe.

 

Se video

 

Yderligere information

  Hent brochure om Styret boring

  Kontrolordning – optagelsesbevis styret boring