Nyheder

18. april 2024  |  

Munck Forsyningsledninger og Haderslev Fjernvarme indgår endnu en aftale

Munck Forsyningsledninger og Haderslev Fjernvarme har netop indgået aftale på fjernvarmeudrulning. Denne gang handler det om udførelse af de sidste to etaper i Haderslev Fjernvarmes store udvidelsesplan.

Læs hele nyheden

5. marts 2024  |  

Munck øger atter omsætningen og leverer sit hidtil bedste resultat

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 22/23 øget både omsætning og resultat. Med en omsætning på 3,26 mia. DKK præsterer koncernen et samlet resultat før skat på 221 mio. DKK.

Læs hele nyheden

12. januar 2024  |  

Munck Forsyningsledninger forstærker afdeling med ny styret underboringsmaskine

Munck Forsyningsledninger a/s har netop indkøbt en ny boremaskine til afdelingen for styret underboring. Der er er tale om en Ditch Witch JT20, der afløser en tidligere tilsvarende boremaskine. Dermed fastholder Munck Forsyningsledninger muligheden for at løse de fleste opgaver indenfor styret underboring.

Læs hele nyheden

28. marts 2023  |  

Formandsaspirant hold 2 er klar!

Hos Munck er det vigtigt at dygtiggøre og videreuddanne vores medarbejdere. Formandsuddannelsen er en mulighed for at bygge videre på de kompetencer, medarbejderne allerede har og skabe gode fremtidsmuligheder. Munck ser stor værdi i selv at uddanne nuværende og kommende medarbejdere.

Læs hele nyheden

6. marts 2023  |  

Munck Forsyningsledninger vinder kontrakt på stort kabelprojekt

Munck Forsyningsledninger a/s har efter et langt udbudsforløb skrevet kontrakt med Energinet på udførelse af kabelinstallationen på Vestkystforbindelsen, som er en 400 kV forbindelse, der strækker sig fra grænsen til Tyskland op til Idomlund ved Holstebro.

Læs hele nyheden

10. januar 2023  |  

Endnu et hold skal uddannes til formænd

Sidste år lancerede Munck Forsyningsledninger med succes en helt ny formandsuddannelse. Med de gode erfaringer og tilbagemeldinger er man nu klar til at starte endnu et hold op med opstart allerede 1. marts.

Læs hele nyheden

21. december 2022  |  

Boldklub fik boret fiber under helt ny kunststofbane

For to måneder siden blev Vindinge Boldklubs nye kunststofbane færdig og kort tid efter indviet af klubbens fodboldhold.

Læs hele nyheden

2. juni 2022  |  

Tre byggepladser - tre sikkerhedstiltag

Et højt sikkerhedsniveau er hver dag i fokus blandt Muncks medarbejdere. Tre forskellige byggepladser i Munck Forsyningsledninger har alle sikkerhedstiltag, der støtter op om Muncks vision om ”NUL ULYKKER”.

Læs hele nyheden