LAR - lokal afledning af regnvand

Munck Forsyningsledninger har mange års erfaringer med etablering af løsninger med LAR – lokal afledning af regnvand.

 

Begrebet LAR har været kendt i Danmark siden starten af 1990’erne. Det dækker over et princip for håndtering af regnvand, hvor de traditionelle lukkede rørsystemer suppleres med, eller erstattes af, teknikker til Lokal Afledning af Regnvand.

 

LAR-teknikkerne baserer sig primært på forsinkelse og nedsivning, f.eks. ved etablering af faskiner eller permeable belægninger og tilpasning af veje med grønne arealer med regnbede. Etablering af LAR giver også mulighed for at rense vandet, ligesom løsningen rummer gode muligheder for at udnytte regnvandet på overfladen – en løsning som også indebærer nye perspektiver i byområders visuelle og rekreative miljø.

 

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for LAR, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

 

Referencer fra Munck Forsyningsledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

18

DEC

Munck Forsyningsledninger deltog i 'Praktisk No-Digger-Dag 2019'

Som et led i at udbrede kendskabet til No-Dig-løsninger, og derigennem forhåbentlig tiltrække nye kvalificerede kollegaer, har Munck Forsyningsledninger deltaget i dagsarrangement ’Praktisk No-Digger-Dag 2019’ på EUC i Køge.

->  Se alle nyheder