Endnu en danmarksmester i Munck Forsyningsledninger a/s

10. april 2019  |  

Lørdag den 6. april blev brolæggerelev Sebastian Oliver Lisbjerg fra Munck Forsyningsledninger a/s, sammen med sin makker Sebastian H. Larsen fra Brolæggeren ApS, kåret som Danmarks bedste brolægger ved DM i Skills 2019.  

 

DM i Skills for erhvervsuddannelser blev i år afholdt i Arena Næstved. Her fik nogle af landets dygtigste elever mulighed for at vise sig frem, hvorefter der var kåring af de nye danmarksmestre. I kategorien ’faglært brolægger’ opnåede Sebastian Oliver Lisbjerg fra Munck Forsyningsledninger a/s en fornem 1. plads, hvilket giver ham titlen ’Danmarks bedste faglærte brolægger 2019’. Beviset på dette blev overrakt af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

 

Der var ligeledes priser til de deltagere, som på bedste vis havde taget højde for det gode arbejdsmiljø i opgaveløsningen - også her løb Sebastian med 1. pladsen, og modtog beviset fra beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Netop arbejdsmiljø er et stort fokusområde i Munck Forsyningsledninger a/s, og det er derfor yderst glædeligt at se, hvorledes der også er lagt store kræfter i denne del af opgaveløsningen.

 

”Det er helt afgørende for Munck Forsyningsledninger a/s at være med til at holde et højt fagligt niveau, og det gør vi bl.a. ved at tage brolæggerelever ind. Der er brug for dygtige og velkvalificerede faglærte, så vi fortsat kan udføre projekter i højeste kvalitet. Det er derfor fantastisk dejligt at opleve, når der bliver præsteret på så højt et niveau - det gør os først og fremmest stolte, men bekræfter os også i, at vi arbejder på den rigtige måde. Alt i alt en meget imponerende indsats, og et kæmpe stort tillykke til Sebastian”.

 

/ Svend Blichfeld, afdelingschef i Munck Forsyningsledninger a/s.

 

Se flere nyheder