En positiv overraskelse i hverdagen

3. maj 2019  |  

Torsdag d. 2. maj fik vores folk i Munck Forsyningsledninger og Munck Asfalt en positiv overraskelse, da en pendler lagde vejen forbi vores kloaksepareringsprojekt i Skive med et yderst positivt brev og en lækker hjemmebagt kage.

 

Af brevet fremgår det, at pendleren fornyligt havde hørt et radioprogram, hvor en tilfældig vejarbejder ringede ind til radioen og fortalte, at han og kollegaerne ofte var udsat for utålmodige trafikanters ’dyt’ og negative tilråb, når de egentlig bare passede deres job, hvilket gjorde dem triste. Den pågældende vejarbejder var tilknyttet et projekt på Sjælland, som pendleren ikke sådan lige kommer i nærheden af, men kommentaren satte nogle tanker i gang, som førte til denne fine anerkendelse af vores arbejde.

 

Pendleren skriver videre i brevet, at hun altid har været dybt fascineret af, hvad vi mennesker faktisk kan, når vi samarbejder, især når det gælder veje, broer og store bygningsværker. Hermed følger et citat fra brevet: ”Hver eneste af jer gør en forskel i det store hele - og til gavn for det store flertal. Medsendte kage er en hyldest til jer alle! Velbekomme og god sommer”.

 

Vi vil gerne dele denne hyldest med alle vores kolleager i branchen, og samtidig benytte lejligheden til at ønske alle en fantastisk sommer! Slutteligt skal der naturligvis lyde et stort tak for de pæne ord og tanker til den generøse pendler fra hele holdet i Skive.

 

Kort om projektet i Skive:

 

Munck Forsyningsledninger laver kloakseparering for Skive Vand, og i den forbindelse bliver der for Skive Kommune - Vejafdeling lavet ny vej, kantsten, fortov, plantebede, lysregulering og vejafmærkning til en samlet entreprise på ca. 31 mio. kr. Arbejdet foregår ved Viborgvej, og forventes afsluttet d. 01. dec. 2019.

Se flere nyheder