Munck indgår lufthavnskontrakter i Grønland

14. august 2019  |  

Munck Gruppen skal over de kommende år udføre lufthavnsbyggeri i henholdsvis Nuuk og Ilulissat. Dette er en realitet, efter der tirsdag d. 13. august 2019 blev skrevet kontrakt på Munck Gruppens, samlet set, største projekt til dato. 

 

Glæden og stoltheden over tildelingen af kontrakterne er naturligvis stor, og hos Munck ser vi frem til at igangsætte processen.

 

”Vi er utroligt glade for, at aftalen er faldet på plads, og vi ser frem til at påbegynde arbejdet snarest muligt. Projektet ligger helt i tråd med vores strategi om at øge aktiviteten inden for international infrastruktur”, fortæller koncerndirektør Hans Christian Munck.

”Det er spændende projekter, hvor der stilles store krav til planlægning og logistik – og som rent anlægsteknisk bringer mange af vores kompetencer i spil. Vi har forberedt opgaven gennem længere tid, og vi får nu mulighed for at rekruttere endnu flere kompetente medarbejdere til både Grønland og den hjemlige organisation”.

 

Lufthavnsprojekterne er samlet set selskabets hidtil største, og der vil i perioder være beskæftigelse til over hundrede medarbejdere inden for en lang række fag, som for eksempel jord- og anlægsarbejde, sprængning, asfaltarbejde, projektledelse mv.

 

”Vi forventer at finde gode medarbejdere i Grønland, og i løbet af den 4-årige projektperiode planlægger vi at tilbyde uddannelse og elevpladser inden for flere felter, som for eksempel maskinførere. Uddannelse af unge mennesker er i forvejen et fokusområde for Munck, og vi vil gerne bidrage til dette også i Grønland”, slutter Hans Christian Munck og opfordrer til, at interesserede besøger selskabets hjemmeside, hvor de nye stillinger løbende præsenteres.

Fakta

 

Entrepriserne omfatter udførelse af landingsbaner, rulleveje, byggemodning til nye terminalbygninger, produktion og udlægning af asfalt, omlægning og tilslutning til adgangsveje, etablering af el-, vand- og kloakledninger samt anlæg af parkeringsarealer.

 

Projektet startes op i efteråret 2019 og skal stå færdigt fire år senere.

 

På Muncks hjemmeside søges der blandt andet anlægsfolk, mekanikere, smede, maskinførere, formænd, landmålere, projektledere og ingeniører.

 

Munck Gruppen beskæftiger ca. 1.800 medarbejdere i Danmark, Island, Polen og Ghana.

 

Se flere nyheder