Anlægsstruktørelever færdigudlært med manér

25. september 2020  |  

Både stemningen og karakteren var i top, da anlægsstruktøreleverne Jonas Jensen fra Munck Havne & Anlæg og Kristian Sohnesen fra Munck Forsyningsledninger afsluttede deres uddannelse i denne uge. Begge elever opnåede et imponerede 10-tal for deres svendeprøve, hvilket udløste en flot bronzemedalje.

 

Siden august 2016 har Jonas Jensen været i lære hos Munck Havne & Anlæg under formand Bjarne Rasmussen. Her har han prøvet kræfter med en lang række anlægsprojekter på Fyn - senest i forbindelse med renoveringen af rådhustorvet i Nyborg.

 

Kristian Sohnesen har været elev i Munck Forsyningsledningers afd. 650 siden 2016, hvor han ligeledes har været involveret i en lang række anlægsprojekter på Fyn.

 

De høster begge stor ros for deres indsats under uddannelsesforløbet, hvor de har udvist stor arbejdsomhed og engagement, hvilket har gjort det nemt at integrere dem på holdet.

 

”Det kommer ikke bag på mig, at Jonas slutter af på denne måde. Jeg kender ham jo netop som en utrolig arbejdsom, præcis og dygtig anlægsstruktør, der kan sit håndværk” fortæller Bjarne Rasmussen, formand i Munck Havne & Anlæg.

 

”Kristian har gennemført en EUX-uddannelse, hvilket betyder, at han også har bestået en gymnasial uddannelse i det samme forløb. Han er yderst grundig og vellidt, og det glæder mig meget, at han afslutter uddannelsesforløbet på denne måde” fortæller Henrik Ankjær Gregersen, afdelingschef i Munck Forsyningsledninger.

 

Fremtiden er på plads

 

Både Jonas og Kristian har fremtiden på plads, eftersom begge er blevet fastansat samme sted som de blev udlært. Jonas fortsætter dermed som anlægsstruktør hos Munck Havne & Anlæg, med ambitioner om senere at videreuddanne sig som kloakmester, og tilsvarende fortsætter Kristian hos Munck Forsyningsledninger - afd. 650.

 

Er du også interesseret i en fremtid hos Munck? Så læs mere om dine muligheder her.

 

Kristian Sohnesen (til venstre) og Jonas Jensen opnåede begge et flot 10-tal for deres svendeprøve.

Se flere nyheder