Fokus på sikkerhed præmieret med pølsevogn

15. april 2014  |  Munck Forsyningsledninger

For nylig blev medarbejdere på Sjælland præmieret med diplom, rosende ord samt pølser ad libitum, af vores bygherre DONG Energy.

 

Årsagen var et flot gennemført kabellægningsprojekt i Ølstykke, hvor der var opsat 3 mål med fokus på sikkerheden.

  1. Ingen arbejdsulykker
  2. Max. 5 fejlrapporter vedr. sikkerhed (projektet blev gennemført med 0 fejlrapporter)
  3. Min. 1 observation pr. præsteret 1000 timer

Vi har til daglig stor fokus på sikkerheden og gennemfører sikkerhedsrunderinger både internt i organisationen og eksternt med bygherre.

 

Alle medarbejdere gør en kæmpe indsats for at minimere ulykker og registrerer derfor løbende deres observationer (væltet/forkert afspærring, byggerod, forkerte løft og lign.) der kan føre til hændelser.

 

Ved at registrere observationer kommer der et naturligt fokus på "at man lige tænker sig om en ekstra gang" – inden arbejdet påbegyndes, under udførslen og når arbejdsstedet forlades.

 

Til arrangementet havde DONG Energy opstillet pølsevogn og både medarbejdere fra Munck Forsyningsledninger og DONG Energy var til stede, samt den lokale presse. Teknisk direktør, Freddy Klausen fra DONG Energy, lykønskede formand Rasmus Sjøgren med det flotte resultat og gav et par ord med på vejen:

 

"Arbejdet med at grave render, løfte fliser og pille ledninger ned er bestemt ikke ufarligt, og DONG Energy arbejder konstant sammen med sine entreprenører om at skærpe sikkerheden i projekterne. Der bliver afholdt kurser og workshops, og der er løbende kontrolbesøg af sikkerhedsrepræsentanter på de mange projekter. Entreprenøren på arbejdet i Ølstykke, Munck Forsyningsledninger A/S, er en af dem, der har klaret sig allerbedst, og det markerer vi i dag. Der er præsteret 15.112 arbejdstimer uden uheld, og der er foretaget 30 observationer om usikre arbejdsforhold i hele projektforløbet. Det er en flot præstation, for vi stiller hårde krav til sikkerheden".

 

Stort tillykke til alle medarbejdere i projektet med det flotte resultat!

Se flere nyheder