Munck Forsyningsledninger vinder stor rammeaftale for Gentofte Kommune

13. august 2021  |  

Munck Forsyningsledninger er netop blevet tildelt rammeaftalen vedr. anlæg af fjernvarme i Gentofte Kommune - område 5, som er beliggende i området omring Skovshoved Havn. Der er tale om 8 delområder, og i første delaftale skal der udføres ca. 3.100 Ibm ledningsgrav og tilhørende hoved- og fordelingsledninger i forskellige dimensioner samt 186 stikledninger på ca. 4.100 Ibm. Disse arbejder udføres ved Broholms Alle, Hyldegårdsvej og Gyldenlundsvej m.fl.

 

Rammeaftalen er gældende for de kommende 7 år, og har en samlet værdi af ca. 500 mio. kr. De indledende arbejder påbegyndes medio september, men allerede nu søger Munck Forsyningsledninger nye medarbejdere, som kunne tænke sig at være med på holdet og blive en del af et langvarigt projekt. Der er tale om fast arbejde over en flerårig periode, hvor man tilknyttes et erfarent og professionelt hold hos en af landets førende forsyningsentreprenører.

 

Vi leder efter maskinførere og håndmænd med hænderne godt skruet på, og som motiveres af en aktiv og afvekslende hverdag. Læs mere og søg jobbet via dette link.

Se flere nyheder