Strategisk opkøb i Munck

18. december 2015  |  Munck Gruppen a/s

Munck Gruppen fortsætter væksten med opkøb af LKF Vejmarkering, som i dag er blandt markedslederne inden for vejmarkering i Danmark.

 

Pr. 1. januar 2016 vil LKF Vejmarkering blive et selvstændigt forretningsområde under Munck Asfalt a/s. Munck Asfalt udfører allerede asfaltopgaver i forbindelse med både nyanlæg og vejvedligeholdelse i hele landet, så stribeaktiviteterne passer godt til de nuværende aktiviteter.

 

Administrerende direktør i Munck Asfalt, Jens-Kristian Damsgaard, glæder sig over opkøbet.

- Munck Asfalt og LKF Vejmarkering har mange fælles kunder, og målsætningen er således en udvidet kundeservice og en god synergi mellem aktiviteterne. Udførelse af stribeentrepriser supplerer på bedste vis vores nuværende aktiviteter. LKF Vejmarkering er kendt for god kvalitet og kompetente medarbejdere, og jeg glæder mig til de nye markedsmuligheder.

 

Sælgeren AB Geveko, som er førende i Europa inden for produktion af materialer til vejmarkering, ønsker fremadrettet at fokusere på produktion, og selskabet har derfor valgt at afhænde LKF Vejmarkering, som står for udførelse af stribeentrepriser. Geveko’s danske afdeling på Langeland, som udover at servicere det danske marked også har en verdensomspændende eksport, fortsætter uændret.

 

LKF Vejmarkering beskæftiger knapt 40 medarbejdere. Aktiviteten er landsdækkende, og LKF Vejmarkering har 3 kontorer i Danmark med hovedkontor og største afdeling i Ringe på Fyn.

 

Yderligere information hos adm. direktør Hans Christian Munck på 6331 3535.

Se flere nyheder