Ny administrationsbygning for Munck Gruppen a/s

16. maj 2013  |  Munck Gruppen

Kontoret som arbejdsplads danner rammen for mange af vores dygtige medarbejdere. Fra den 24. maj er vi klar til at kunne byde velkommen til vores nye domicil på Toftegårdsvej i Hjulby lige ud til E20 ved motorvejsfrakørsel 46.

 

Vores medarbejdere får således mere luft under vingerne, når vi åbner op for nye kontorarealer på 3200 m2. Indretningen af de nye kontorfaciliteter indeholder bl.a. reception, møde- og konferencelokaler, café, kantine og flere andre vigtige funktioner for et moderne arbejdsliv. Placeringen er således ved siden af værkstedsbygningerne, der blev taget i brug i 2010 og det har lige siden været meningen at kontorerne skulle flytte til samme lokalitet.

 

Domicil tegnet af Harrebæk Arkitekter a/s

Det nye domicil, der er tegnet af den lokale arkitektvirksomhed Harrebæk Arkitekter a/s, er disponeret omkring det store atrium som løber gennem alle etager og binder bygningen og de forskellige afdelinger sammen. Fra atriet bevæger man sig ud i to kontorvinger som er opbygget omkring kerner i midten og derfor fungerer så fleksibelt som muligt. Kontorer kan enten disponeres som storkontorer eller som enkeltmandskontor.

 

 På øverste etage befinder kantine og det store mødelokale/foredragssal sig, alle med udsigt over motorvejen og med kig til Hjulby sø. Huset opføres i sorte teglsten med sort fuge som en reference til asfalten. Atriet tegnes i facaden og markeres af hvide rammer som kontrast til den sorte bygningskrop. Gavle beklædes med hulplader som fotoprint - et forstørret aftryk af en asfaltboreprøve. Om aftenen vil gavlene stå og lyse og det udskårne logo vil kunne ses fra motorvejen.

 

Hvem flytter med?

Det nye kontor byder velkommen til nye og eksisterende medarbejdere, hvor det nye domicil vil danne rammen for det administrative personale hos Mogens Pedersen Nyborg a/s og Munck Asfalt a/s. Dette er med til at sikre en stærk sammenhængskraft på tværs af selskaberne i Munck Gruppen a/s.

 

Se flere nyheder