Munck Forsyningsledninger

Fjernvarme Fyn A/S - Nyanlæg/Renoveringer

Fjernvarme Fyn - Nyanlæg og renoveringer

Det tidligere Odense Fjernvarme er et af landets ældste fjernvarmeselskaber, og det har ca. 2100 km. ledningsnet. 95% af Odense får leveret varme fra Fjernvarme Fyn A/S, dette inkluderer industrivirksomheder, forretninger, sportshaller, sygehuset, skoler og andre institutioner. Fjernvarme Fyn A/S leverer ligeledes varme til husstande og virksomheder i Otterup - Morud - Søndersø - Vissenbjerg - Nr. Broby - Brylle og Ferritslev.

Vi har i mere end 35 år udført gravearbejde på udbygning og vedligeholdelse af anlægget, og Munck Forsyningsledninger a/s beskæftiger ca. 50 mand og har en indtjening på 55 mio. DKK om året på denne opgave. Diameteren på rørene, der graves, er på 16 - 600 mm, og der graves ca. 66 km rende om året.

Aftalen rummer muligheded for forlængelse 3x12 måneder.

Hent pdf

Kategori: Fjernvarmeledninger

Periode: 03.2018 - 03.2020

Entrepriseform: Rammeaftale/Fagentreprise (årlig sum ekskl. moms)

Entreprisesum: Kr. 110.000.000,-

Afdeling: MF Fyn

->  Se flere referencer

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

18

DEC

Munck Forsyningsledninger deltog i 'Praktisk No-Digger-Dag 2019'

Som et led i at udbrede kendskabet til No-Dig-løsninger, og derigennem forhåbentlig tiltrække nye kvalificerede kollegaer, har Munck Forsyningsledninger deltaget i dagsarrangement ’Praktisk No-Digger-Dag 2019’ på EUC i Køge.

->  Se alle nyheder