Anlægsarbejde

2014-03-24 13.03.00.jpg
Birkeparken - Multiplads.jpg
Bogense midtby og marina.jpg
Bymidte til havn svendborg.jpg

 

Munck Forsyningsledninger a/s har rig erfaring med en lang række anlægsdiscipliner, hvor vi bl.a. udfører udgravninger, bundopbygninger og byggemodningsopgaver samt belægningsopgaver i forbindelse med anlæg af alt fra veje, fortove, cykelstier til parkeringspladser, fodboldbaner og boligudstykninger. Med kompetencer inden for belægning, beplantning, jord og beton, samt muligheden for at trække på vores søsterselskab Munck Asfalt a/s til asfalteringsdelen, er vi kompetente til selv at lede, projektere og udføre det samlede anlægsprojekt.

 

For at spare tid og penge samt skabe mindst mulig miljøbelastning anvender vi altid de nyeste teknikker, maskiner og værktøjer, herunder GPS-teknologi, så vi ikke flytter flere materialer end højest nødvendigt. På samme vis holder vi os konstant opdateret med den nyeste viden inden for anlægsbranchens fagområder.

 

Vi sætter en stor ære i at skabe succesfulde projekter, som afleveres i rette tid, til den aftalte kvalitet og til konkurrencedygtige priser. 

 

Læs mere om, hvad vi tilbyder inden for anlæg, her:

Kontaktperson

Henrik Ankjær Gregersen

Afdelingschef (Fyn)

Mobil 2060 0542

-> Send email

Jan Woller

Projektchef (Sjælland)

Mobil 2543 3106

-> Send email

Hans Peter Amstrup

Projektchef (Jylland)

Mobil 2949 0441

-> Send email

Referencer fra Munck Forsyningsledninger

Nyheder fra Munck Forsyningsledninger

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

18

DEC

Munck Forsyningsledninger deltog i 'Praktisk No-Digger-Dag 2019'

Som et led i at udbrede kendskabet til No-Dig-løsninger, og derigennem forhåbentlig tiltrække nye kvalificerede kollegaer, har Munck Forsyningsledninger deltaget i dagsarrangement ’Praktisk No-Digger-Dag 2019’ på EUC i Køge.

->  Se alle nyheder