HOFOR A/S - Nyanlæg, reparation og lækager

Hent pdf

Kategori: Vandledninger

Periode: 01.2005 - 12.2021

Bygherre: HOFOR A/S, Ørestads Boulevard 35, 2300 København S Kontaktperson: Thomas Tofft, 3010 6446

Entrepriseform: Hovedentreprise (på ca. 22 mio. DKK om året)

Entreprisesum: Kr. 374.000.000,-

HOFOR - Renovering og nyetablering af vandledninger

Munck Forsyningsledninger er hovedentreprenør på et projekt i hovedstadsområdet omhandlende reparation og vedligeholdelse af vandledningsnettet for HOFOR Vand, som består af følgende kommuner: Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, København, Rødovre og Vallensbæk. Vandledningerne er i dimensionerne Ø32 til Ø315 mm, og arbejderne består af lækager, ind-/omlægning samt fraskæring af stik, udskiftning af spindler/ventiler og regulering af hatte.

HOFOR A/S indvinder ca. 50 mio. m3 grundvand årligt til fremstilling af drikkevand, og drikkevandet er certificeret som fødevare. Derfor har alle Munck Forsyningsledningers medarbejdere modtaget DDS-instruktion af HOFOR, og Munck Forsyningsledningers køretøjer er opbygget med en ren og beskidt zone, så fittings m.m. ikke forurenes inden indbygning.

80 % af Muncks medarbejdere har USME-certifikat, og 60 % har gennemgået asbest-kursus, så de kan håndtere eternit vandledninger.

Til at håndtere lækager på ledningsnettet uden for normal arbejdstid har Munck Forsyningsledninger etableret en vagtordning, hvor medarbejdere kan være på skadesstedet senest en time efter opkaldet. Denne ordning gælder alle dage, døgnet rundt.

Derudover står Munck Forsyningsledninger også for reetablering af belægningerne, som indbefatter både brolægning og asfalt.

Munck Forsyningsledninger har haft opgaven siden 2005 og beskæftiger pt. ca. 25 mand på opgaven.

Se flere referencer